Door Annelies Lichtenberg op 17 maart 2014

Oproep aan de leden!

Beste leden van PvdA Bronckhorst

Nog een paar dagen: verkiezingen!
Mag ik het nog eens herhalen:  we hebben uw stem hard nodig, en die van uw familie, kennissen, buren, en al wie de PvdA een goed sociaal- democratisch hart toedraagt. De afgelopen weken was onze ‘rode brigade’ veel aanwezig, in de dorpen, in de straten, aan de deuren. We spraken veel met mensen, om ze te wijzen op het belang van deze verkiezingen: nu komt het er op aan voor Bronckhorst! We hadden veel gesprekken, en hoorden veel over zaken in Bronckhorst die beter kunnen, beter moeten! Vooral in ondersteuning naar mensen en in communicatie tussen gemeente en inwoners.

Zo spraken wij een teleurgestelde moeder met een gehandicapt kind. Zij heeft de zorg voor haar zoon alleen moete  regelen. De PvdA zegt: schakel ons ombudsteam in, er komt iemand bij u thuis, die weet de weg en gaat met u regelen  wat u en uw zoon  nodig hebben.

We spraken met mensen die werkeloos zijn geworden, en zich ernstig zorgen maken over hun toekomst. Ze zijn zelf verantwoordelijk voor het zoeken van een baan. De PvdA vindt dat de gemeente begeleiding moet bieden, en met werkgevers in gesprek moet gaan over mogelijkheden voor deze mensen.

We spraken met mensen  met zorgen over scholen. Is goed onderwijs voor onze kinderen wel zeker?

We spraken met mensen met onzekerheid over zwemlessen en sportverenigingen. Moeten  sportverenigingen zich nu zelf redden? Kortom: er is genoeg te doen. Nodig is een sterke PvdA fractie in de nieuwe raad. En wat we op korte termijn kunnen oplossen via ons ombudsteam pakken we natuurlijk nu al op. Bel ons: 06 5266 2996, of mail ombudsteam@pvdabronckhorst.nl.

Beste mensen,

De PvdA staat voor sterker en socialer. Een sterke economie, toekomstbestendig, duurzaam, en met fatsoenlijke lonen. De PvdA staat voor sociaal: ondersteuning en zorg, eenvoudig georganiseerd, dicht bij huis. Actieve ondersteuning voor inwoners die werk of dagbesteding zoeken. Ondersteuning van verenigingen en instellingen die bijdragen aan de leefbaarheid in ons mooie Bronckhorst. U gaat dus zeker stemmen woensdag. We hebben een  sterk programma en sterke kandidaten. Zij verdienen uw steun!,

Hartelijke groet,

jullie lijsttrekker PvdA Bronckhorst,

Annelies Lichtenberg.

Annelies Lichtenberg

Annelies Lichtenberg

Ik ben 52 jaar geleden geboren op een boerderij in Vorden en opgegroeid in een politiek en maatschappelijk bewust gezin. Sociaal, rechtvaardig, betrokken en solidair zijn voor mij kernwoorden. Vanaf mijn 18de heb ik altijd PvdA gestemd. Voor mijn studie en werk heb ik in Nijmegen en Utrecht gewoond, ruim zeventien jaar geleden ben ik

Meer over Annelies Lichtenberg