Door op 27 januari 2014

Pluk de uitdaging

Valt er wat te kiezen, op 19 maart? Een veelgehoorde klacht over de lokale politiek is dat er weinig verschillen zijn tussen de standpunten van de politieke partijen. Dat wat er in Den Haag gebeurt, zou bepalend zijn voor hoe er in Bronckhorst gestemd wordt. Maar dat laat u toch niet gebeuren?

Ja, er valt wat te kiezen, of het nu gaat over verenigingen, belastingen, woningen, bedrijven, zorg, onderwijs, groen. Niet alleen de raadsvergaderingen doen er toe, er moet ook op een eerlijke manier worden samengewerkt met dorpsbelangenorganisaties. Zo mogen geen plannen gevraagd worden zonder duidelijkheid over de financiële mogelijkheden.

De PvdA fractie kraakt graag een kritische noot, houdt van goed besturen en houdt warme pleidooien voor realiteitszin en de menselijke maat. De PvdA doet aan politiek op een positief opbouwende manier.

U leest meer over de verkiezingsactiviteiten op  de website en in het Contact. Maak kennis met de nieuwe lijsttrekker Annelies Lichtenberg, tijdens één van de verkiezingsactiviteiten. Maak gebruik van ons Ombudsteam, ombudsteam@pvdabronckhorst.nl, telefoon 06 526 62 996, uniek in de gemeente.

twitter  @PvdABronckhorst

facebookfacebook.com/pvdabronckhorst