commissielid

Harrie van den Toren

Harrie van den Toren

Over Harrie van den Toren

Mijn naam is Harrie van den Toren en ik woon in Hengelo.
Ik ben werkzaam geweest bij diverse gemeenten in de regio en uiteindelijk als milieuspecialist bij het milieuteam van de politie Oost-Nederland. Verder ben ik 28 jaar voorzitter geweest van de werkgroep Buitengewoon Opsporingsambtenaren. Voor deze werkgroep organiseerde ik tweemaal per jaar bijeenkomsten op het gebied van bestuursrechtelijke en strafrechtelijke handhaving met betrekking tot natuur, milieu en ruimtelijke ordening.

In maart heb ik deelgenomen aan de cursus “Politiek Actief 2017” van de gemeente Bronckhorst. De doelstelling om deel te nemen aan de cursus was om actief in de politiek te zijn. Graag wil ik mijn kennis en kunde delen voor een beter Bronckhorst, samen met andere fractieleden en fractie-ondersteuners. De grondslag daarbij is objectiviteit, betrouwbaarheid, duidelijkheid en geloofwaardigheid. De standpunten van de PvdA zijn mijn uitgangspunt om actief te zijn in de gemeentelijke politiek van Bronckhorst.

De afgelopen tijd heb ik deel genomen aan de Achterhoekse Toekomst Toer, een initiatief van Achterhoek 2020. Hierin werken ondernemers, maatschappelijke organisaties en overheden sinds 2009 aan de toekomst van de Achterhoek.
De verslagen van deze tour zijn terug te vinden op mijn facebook-pagina.