In memoriam Dolf Eshuis

8 juli 2024

In memoriam.

Eind juni bereikt ons het verdrietige bericht dat Dolf Eshuis op 19 juni, na een periode van afnemende gezondheid, in zijn woonplaats Vorden is overleden. Een week na het overlijden van zijn vrouw Ineke is hij weer herenigd met haar op de natuurbegraafplaats Schapenmeer in Vorden.

Dolf Eshuis.

Een bevlogen sociaaldemocraat, een gewaardeerd lid van de PvdA afdeling Bronckhorst, bestuurslid, initiatiefnemer van Bronckhorst reageert, enthousiast deelnemer aan verkiezingscampagnes, de trotse bezitter van een oldtimer Volvo Amazone,  kritisch waar het moet, meegaand waar het kan, eigenzinnig en vasthoudend, gek op koekjes bij de koffie, empathisch en innemend, zeer betrouwbaar, betrokken en vernieuwend,  maar bovenal een fijn mens.

Met fijne herinneringen denken we terug aan de tijd dat we, bij talloze activiteiten, samen met Dolf het sociaal democratisch gedachtengoed hebben mogen uitdragen.

We zijn Dolf dankbaar voor zijn jarenlange inzet voor onze partij  weten zeker dat hij nog regelmatig ter sprake zal komen ”Dolf zou……………”

Wij wensen de familie en vrienden alle sterkte en wijsheid in deze verdrietige periode.

 

Namens de gehele afdeling van de PvdA Bronckhorst,

Jan van der Gaast.