Derde thema-avond over Landbouw en Natuur in Bronckhorst

4 januari 2021

Filmpje Luuk Preijde over de thema-avond

Woensdag 27 januari 2021 is het weer zover. De afdeling organiseert de derde thema-avond over Landbouw en Natuur in Bronckhorst. Ook dit keer zal het weer digitaal zijn. De meeting start 20.00 uur, eindtijd is 21.30 uur.

John Koeleman vertelt over de activiteiten van de Vereniging Kringlooplandbouw Achterhoek (VKA). Een groeiend aantal boeren heeft zich verenigd om ervaringen met kringlooplandbouw met elkaar te delen. Het doel is kwaliteit van natuur en landschap te verbeteren. Dit keer deelt John de ervaringen graag met jullie.

De eerste avond 13 oktober was met Martin Jolink van de gemeente, over ruimtelijke ordening. De tweede avond op 9 december was met Udo Hassefras van Natuurmonumenten. De presentaties van beiden staan op de website: Natuur en intensieve landbouw

De drie thema-avonden worden voorbereid door Ruud Campman en Dick Jolink.

Na de drie bijeenkomsten gaan we als afdeling plannen maken voor onze gemeente. Ook hiervoor worden alle leden weer uitgenodigd.

Ben je er (weer) bij? Ook niet-leden zijn van harte uitgenodigd, dus als je iemand kent die interesse heeft, geef het door.

Aanmelden kan via deze link.