17 april: Bronckhorst, Europa.

12 april 2019

Natuurlijk hebben wij als inwoners van Bronckhorst met Europa te maken: Kijk maar even rondom je: Landbouw, krimp, verkeer, vluchtelingen, natuurontwikkeling…

De PvdA heeft een duidelijk, prima plan voor Europa. Daar vind je de belangrijke PvdA-waardes terug: Solidariteit, het omkijken naar kwetsbare mensen in deze wereld, en dat andere zaken als geld belangrijk zijn. Kijk hier maar eens op de samenvatting of lees het hele programma

Zo’n paar weken voor de Europese verkiezingen organiseert de PvdA Bronckhorst een avond over Europa. In het midden van de gemeente, in Keijenborg, nodigen wij iedereen uit in gesprek te gaan met Mark Lauriks. Mark was jarenlang partijvoorzitter van de PvdA in Arnhem en is nu de enige Gelderse PvdA-kandidaat voor de Europese verkiezingen.

Mark zal de avond beginnen met zijn kijk op Europa en wat de Achterhoek daar voordeel of last van heeft. Daarna kunnen we al onze vragen stellen. We hopen op een boeiende avond met veel interactie. De PvdA-fractie Bronckhorst zal ook aanwezig zijn.

De avond is in het Dorpshuis in Keijenborg, woensdag 17 april om 20:00 uur. De inloop is vanaf 19:45. Voorafgaand is er een compacte ledenvergadering van de afdeling Bronckhorst van de PvdA, die is alleen voor leden.

Iedereen is van harte welkom. Aanmelden is niet nodig.

PvdA Fractie Bronkhorst / bronckhorst.pvda.nl