Nieuwe voorzitter: Annelies Lichtenberg

28 april 2018

 

Derk Jan Bovenmarsch had al ruim voor de verkiezingen aangegeven te gaan stoppen als voorzitter van de afdeling. Tijdens de ledenraadvergadering in Hengelo besloten de leden van de afdeling Annelies Lichtenberg te benoemen als de nieuwe voorzitter van de afdeling Bronckhorst van de PvdA.

Annelies trok zich onlangs terug als fractie-voorzitter van de driekoppige fractie. Haar werk was niet meer goed te combineren met deze functie. Maar we zijn erg blij dat Annelies als de nieuwe voorzitter actief en zichtbaar blijft voor de PvdA in Bronckhorst. Zij zal met een frisse blik de afdeling de komende jaren gaan leiden.

Jan van der Gaast was ook bestuurslid. Hij verruilde die taak onlangs met die van commissie-lid van de fractie. Zijn rol wordt ingenomen door Gabriel Parel, voor veel leden ook geen onbekende. Mooi dat Gabrielle ook aanschuift!

Hennie Smeijtink blijft als penningmeester lid van het bestuur. Het bestuur is weer volledig bemand en is er klaar voor om de komende jaren, samen met de fractie en leden, de PvdA een stem te geven in Bronckhorst. Allemaal veel succes!

Luuk april 2018