Door op 23 februari 2014

PvdA Bronckhorst langs de deur in Hummelo

De afgelopen weken zijn in diverse dorpen op zaterdagmorgen “ rode duo’s” gesignaleerd. Het blijken PvdA gezinde Bronckhorstenaren te zijn,  zij komen langs de deur om te vragen of bewoners wel gaan stemmen en wat er nog te verbeteren valt in de gemeente.  Dit  canvassen heeft plaatsgevonden in Zelhem, Hengelo en Vorden, en op 21 februari werd Hummelo door 4 duo’s bezocht. Ook hier waren weer leuke en zinnige gesprekken met burgers aan hun voordeur.

De bewoners van Hummelo zijn betrokken bij elkaar en hun omgeving zoals de rondweg. Maar nu speelt vooral bezorgdheid  over de zorg. Er  werd gevraagd: “Heb ik straks nog wel thuiszorg”? Annelies Lichtenberg,  PvdA lijsttrekker,  reageerde in dit gesprek: “ Juist nu is wat te kiezen, de gemeente krijgt er veel taken bij en de PvdA wil dat de zorg verbetert, dichterbij en passend bij de hulpvraag van personen en gezinnen.  Er blijft zeker thuiszorg. Het is belangrijk de onzekerheid en onduidelijkheid bij mensen weg te nemen”.

Dolf Eshuis, Luuk Preijde, Jan Beverdam en Annelies Lichtenberg:  enthousiast over de betrokkenheid van inwoners van Hummelo en de koffie in de Gouden Karper..